Publication:
Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Authors
Крикунова, Валентина Юхимівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Завдання для самостійної роботи включають основні теми з дисципліни: напрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хімії; амінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивості; нуклеїнові кислоти ДНК і РНК; гормональна регуляція метаболізму в організмі тварин, вітаміни як біологічно активні речовини, ферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будова; теорія клітинного дихання; обмін вуглеводів та особливості його метаболізму; обмін білків та механізми синтезу білків
Description
Keywords
Харчова хімія, напрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хімії, амінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивості, нуклеїнові кислоти ДНК і РНК, гормональна регуляція метаболізму в організмі тварин, вітаміни як біологічно активні речовини, ферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будова, теорія клітинного дихання, бмін вуглеводів та особливості його метаболізму, обмін білків та механізми синтезу білків
Citation
Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації / уклад. В. Крикунова. Полтава, 2023. 45 с.