Publication: Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації
dc.contributor.author | Крикунова, Валентина Юхимівна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T08:37:57Z | |
dc.date.available | 2024-08-02T08:37:57Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description.abstract | Завдання для самостійної роботи включають основні теми з дисципліни: напрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хімії; амінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивості; нуклеїнові кислоти ДНК і РНК; гормональна регуляція метаболізму в організмі тварин, вітаміни як біологічно активні речовини, ферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будова; теорія клітинного дихання; обмін вуглеводів та особливості його метаболізму; обмін білків та механізми синтезу білків | |
dc.identifier.citation | Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації / уклад. В. Крикунова. Полтава, 2023. 45 с. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17428 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Харчова хімія | |
dc.subject | напрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хімії | |
dc.subject | амінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивості | |
dc.subject | нуклеїнові кислоти ДНК і РНК | |
dc.subject | гормональна регуляція метаболізму в організмі тварин | |
dc.subject | вітаміни як біологічно активні речовини | |
dc.subject | ферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будова | |
dc.subject | теорія клітинного дихання | |
dc.subject | бмін вуглеводів та особливості його метаболізму | |
dc.subject | обмін білків та механізми синтезу білків | |
dc.title | Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації | |
dc.type | Book | |
dspace.entity.type | Publication |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1
Loading...
- Name:
- Спеціальність 181 ХТ Завдання для самостійної роботи.pdf
- Size:
- 1.53 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
License bundle
1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
- Name:
- license.txt
- Size:
- 17.09 KB
- Format:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Description: