Publication: Перспективна культура - ріпак
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Ралко, А. О. | |
dc.contributor.author | Малишко, В. Е. | |
dc.date.accessioned | 2024-11-08T11:01:15Z | |
dc.date.available | 2024-11-08T11:01:15Z | |
dc.date.issued | 2024-09-30 | |
dc.description.abstract | Ріпак в даний час має велику популярність, він належить до основних олійних культур, обробітком якого займаються більш ніж 30 країн світу. Ріпак – це культура з величезним потенціалом і, з кожним роком, вона є все більш привабливою для аграріїв [1]. | |
dc.identifier.citation | Шакалій С. М., Ралко А. О., Малишко В. Е. Перспективна культура - ріпак. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 42–43. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17626 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Ріпак | |
dc.subject | харчування | |
dc.subject | виробництво | |
dc.title | Перспективна культура - ріпак | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |