Publication:
Потенціал пшениці озимої залежно від агротехніки вирощування

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorМудренко, В.
dc.date.accessioned2023-10-24T11:26:30Z
dc.date.available2023-10-24T11:26:30Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractЗапорукою сталого розвитку агропромислового комплексу України є зернова галузь, яка дозволяє нашій країні зайняти передові позиції на світовому ринку. Серед зернових культур основною культурою є пшениця озима, яка забезпечує людей хлібом, хлібобулочними виробами, крупами тощо [1]. Тому при заготівлі даної сільськогосподарської культури велика увага приділяється показникам якості зерна таким як натурна маса, засміченість бур’янами, кількості та якості клейковини та вмісту білка [3].
dc.identifier.citationБараболя О. В., Мудренко В. А. Потенціал пшениці озимої залежно від агротехніки вирощування. Інноваційні технології в рослинництві – запорука сталого розвитку сільського господарства : матеріали II всеукр. наук.-прак. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 верес. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 53–55.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15360
dc.language.isouk
dc.subjectПшениця озима
dc.subjectагротехніка
dc.subjectвирощування
dc.titleПотенціал пшениці озимої залежно від агротехніки вирощування
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Збірник тез, 26 вересня 2023р.Бараболя-Мудренко.pdf
Size:
295.43 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
16.99 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: