Publication: Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах
dc.contributor.author | Кузьменко, Лариса Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T16:08:30Z | |
dc.date.available | 2024-11-25T16:08:30Z | |
dc.date.issued | 2024-10-15 | |
dc.description.abstract | За останні десять років відмічається скорочення попиту на свинину з високим вмістом жиру, що змушує змінювати методичні підходи до селекції в напрямку вимог ринку. В той же змінюються підходи до годівлі сільськогосподарських тварин, як одного з факторів, який визначає їх продуктивність На сьогодні актуальним є забезпечення нормованої кількості протеїну в раціоні тварин з одночасним зниженням собівартості виробництва продукції свинарства. Визначення ефективних та економічно вигідних протеїнових кормів для раціону свиней є однією з ефективних методів високопродуктивного свинарства. | |
dc.identifier.citation | Кузьменко Л. М., Оніщенко О. О., Корсаков С. В. Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Полтава, 15 жовтня 2024 р.). Полтава, 2024, ПДАУ. С. 120-123 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17654 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ, м. Полтава | |
dc.subject | свинина | |
dc.subject | протеїн | |
dc.subject | комбікорми | |
dc.subject | соєвий шрот | |
dc.subject | забійні якості свиней | |
dc.title | Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |