Publication:
Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах

dc.contributor.authorКузьменко, Лариса Михайлівна
dc.date.accessioned2024-11-25T16:08:30Z
dc.date.available2024-11-25T16:08:30Z
dc.date.issued2024-10-15
dc.description.abstractЗа останні десять років відмічається скорочення попиту на свинину з високим вмістом жиру, що змушує змінювати методичні підходи до селекції в напрямку вимог ринку. В той же змінюються підходи до годівлі сільськогосподарських тварин, як одного з факторів, який визначає їх продуктивність На сьогодні актуальним є забезпечення нормованої кількості протеїну в раціоні тварин з одночасним зниженням собівартості виробництва продукції свинарства. Визначення ефективних та економічно вигідних протеїнових кормів для раціону свиней є однією з ефективних методів високопродуктивного свинарства.
dc.identifier.citationКузьменко Л. М., Оніщенко О. О., Корсаков С. В. Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Полтава, 15 жовтня 2024 р.). Полтава, 2024, ПДАУ. С. 120-123
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17654
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ, м. Полтава
dc.subjectсвинина
dc.subjectпротеїн
dc.subjectкомбікорми
dc.subjectсоєвий шрот
dc.subjectзабійні якості свиней
dc.titleЗабійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Якість і безпека Аспіранти.pdf
Size:
833.86 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: