Publication:
Особливості вирощування пшениці озимої м’якої

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorЯновський, Р.
dc.date.accessioned2025-05-29T13:17:07Z
dc.date.available2025-05-29T13:17:07Z
dc.date.issued2024-12-12
dc.description.abstractОзима пшениця — головна за важливістю культура в Україні, яка поступається за обсягами вирощування тільки кукурудзі, проте має значення стратегічної харчової культури. До того ж це — хороший попередник для інших сільськогосподарських посівів, фуражний та технічний продукт, який використовується не лише на борошно чи концентровані корми для тварин, а й для виготовлення спирту, крохмалю, медичної сировини, харчових добавок тощо.
dc.identifier.citationБараболя О. В., Яновський Р. О. Особливості вирощування пшениці озимої м’якої. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VIII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 12 груд. 2024 р.). Полтава, 2024. С. 22–24.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18960
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectПшениця озима м’яка
dc.subjectвирощування
dc.titleОсобливості вирощування пшениці озимої м’якої
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Особливості вирощування пшен.pdf
Size:
415.18 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: