Publication: Особливості вирощування пшениці озимої м’якої
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріївна | |
dc.contributor.author | Яновський, Р. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-29T13:17:07Z | |
dc.date.available | 2025-05-29T13:17:07Z | |
dc.date.issued | 2024-12-12 | |
dc.description.abstract | Озима пшениця — головна за важливістю культура в Україні, яка поступається за обсягами вирощування тільки кукурудзі, проте має значення стратегічної харчової культури. До того ж це — хороший попередник для інших сільськогосподарських посівів, фуражний та технічний продукт, який використовується не лише на борошно чи концентровані корми для тварин, а й для виготовлення спирту, крохмалю, медичної сировини, харчових добавок тощо. | |
dc.identifier.citation | Бараболя О. В., Яновський Р. О. Особливості вирощування пшениці озимої м’якої. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VIII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 12 груд. 2024 р.). Полтава, 2024. С. 22–24. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18960 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Пшениця озима м’яка | |
dc.subject | вирощування | |
dc.title | Особливості вирощування пшениці озимої м’якої | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |