Publication: Особливості вирощування скоростиглих сортів сої
dc.contributor.author | Баган, Алла Василівна | |
dc.contributor.author | Маслівець, О. | |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T08:41:39Z | |
dc.date.available | 2025-01-07T08:41:39Z | |
dc.date.issued | 2024-09-30 | |
dc.description.abstract | Соя є найбільш поширеною польовою культурою в Україні, а також має специфічну структуру білка та жиру. Це культура має стратегічне значення у вирішенні проблеми продовольчої безпеки України. Соєва олія містить насичені та ненасичені жирні кислоти та біологічно активні сполуки. Зростаючий інтерес агровиробників до вирощування сої в основному обумовлений значним збільшенням попиту на світовому ринку та зміною кліматичних умов у регіонах вирощування за останні кілька десятиліть. | |
dc.identifier.citation | Баган А. В., Маслівець О. В. Особливості вирощування скоростиглих сортів сої. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 130–132. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17747 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Соя | |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | вирощування | |
dc.subject | скоростиглий сорт | |
dc.title | Особливості вирощування скоростиглих сортів сої | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |