Publication:
Особливості вирощування скоростиглих сортів сої

dc.contributor.authorБаган, Алла Василівна
dc.contributor.authorМаслівець, О.
dc.date.accessioned2025-01-07T08:41:39Z
dc.date.available2025-01-07T08:41:39Z
dc.date.issued2024-09-30
dc.description.abstractСоя є найбільш поширеною польовою культурою в Україні, а також має специфічну структуру білка та жиру. Це культура має стратегічне значення у вирішенні проблеми продовольчої безпеки України. Соєва олія містить насичені та ненасичені жирні кислоти та біологічно активні сполуки. Зростаючий інтерес агровиробників до вирощування сої в основному обумовлений значним збільшенням попиту на світовому ринку та зміною кліматичних умов у регіонах вирощування за останні кілька десятиліть.
dc.identifier.citationБаган А. В., Маслівець О. В. Особливості вирощування скоростиглих сортів сої. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 130–132.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17747
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectСоя
dc.subjectсорт
dc.subjectвирощування
dc.subjectскоростиглий сорт
dc.titleОсобливості вирощування скоростиглих сортів сої
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Особливості вирощування скоростиглих.pdf
Size:
2.06 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: