Publication:
Якість хліба в залежності від якості борошна

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.date.accessioned2024-10-09T10:25:20Z
dc.date.available2024-10-09T10:25:20Z
dc.date.issued2024-09-17
dc.description.abstractХліб на землі існує вже тисячі років. Це є одним з найдавніших та корисних відкриттів людства[1]. Археологічні дослідження показують, що людина почала вживати зерна злакових культур ще за часів «мезоліту», а це на хвилиночку 15 тисяч років тому. З тих далеких часів і бере початок історія хліба. А приблизно 6-8 тисяч років тому людство навчилось подрібнювати злаки, спочатку це були каші, а пізніше на розпеченому вогнищем камінні пекли прісні коржі. Тому археологи вважають що це і було пращуром сучасного хліба. Пройшло ще декілька тисячоліть і люди навчились готувати хліб із збродженого тіста[2].
dc.identifier.citationБараболя О. В. Якість хліба в залежності від якості борошна. Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали VIII міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 17 верес. 2024 р.). Київ : НУХТ, 2024. С. 41–43.
dc.identifier.issn978-966-612-337-7
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17524
dc.language.isouk
dc.subjectХліб
dc.subjectборошно
dc.subjectхлібобулочні вироби
dc.subjectаналіз
dc.subjectякість
dc.titleЯкість хліба в залежності від якості борошна
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Якість хліба.pdf
Size:
1.1 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: