Publication: Вплив використання мінеральних добрив на продуктивність кукурудзи
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Воронько, В. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-01T06:44:06Z | |
dc.date.available | 2025-04-01T06:44:06Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Оскільки кукурудза має тривалий вегетаційний період і формує велику біомасу, вона пред'являє високі вимоги забезпеченості макро- і мікроелементами. Поживні речовини рослини кукурудзи споживають від сходів до воскової стиглості, спочатку трохи - від 8 до 30%, до фази виходу в трубку – 50 %, викидання - 75-80 %, до фази воскової стиглості - до 100 %. | |
dc.identifier.citation | Шакалій С. М., Воронько В. В. Вплив використання мінеральних добрив на продуктивність кукурудзи. Сільське господарство України під час війни: виклики та проблеми аграріїв : зб. матеріалів ІІ всеукр. наук. конф. (м. Черкаси, 31 жовт.-1 листоп. 2024 р.). Черкаси, 2024. С. 31–34. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18651 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Мінеральні добрива | |
dc.subject | кукурудза | |
dc.subject | продуктивність | |
dc.title | Вплив використання мінеральних добрив на продуктивність кукурудзи | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |