Publication:
Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький

dc.contributor.authorДешко Сергій Миколайович
dc.date.accessioned2025-04-11T07:28:51Z
dc.date.available2025-04-11T07:28:51Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionДешко С. М.Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 77 с.
dc.description.abstractТехнологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18789
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Дешко_Freeze.pdf
Size:
13.46 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: