Publication: Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький
dc.contributor.author | Дешко Сергій Миколайович | |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T07:28:51Z | |
dc.date.available | 2025-04-11T07:28:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | Дешко С. М.Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 77 с. | |
dc.description.abstract | Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18789 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія первинної переробки худоби в умовах ТОВ « Ятрань» м. Кропивницький | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |