Publication: Вплив агроприйомів на продуктивність сортів сої
dc.contributor.author | Піщаленко, Марина Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Логвиненко, Вадим Васильович | |
dc.contributor.author | Ковтун, А. В. | |
dc.contributor.author | Леончік, Д. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-11-07T08:30:30Z | |
dc.date.available | 2024-11-07T08:30:30Z | |
dc.date.issued | 2024-09-30 | |
dc.description.abstract | Соя є найважливішою культурою у світовому сільському господарстві і широко використовується завдяки своїм різноманітним цінним властивостям та універсальному застосуванню, а також агрономічним та екологічним перевагам перед багатьма сільськогосподарськими культурами. Це зумовлено унікальним складом її насіння, яке містить до 45% біологічно повноцінного білка та 26% високо якісної харчової олії. | |
dc.identifier.citation | Піщаленко М. А., Логвиненко В. В., Ковтун А. В., Леончік Д. В. Вплив агроприйомів на продуктивність сортів сої. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 12–14. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17623 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Соя | |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | продуктивність | |
dc.subject | агроприйом | |
dc.title | Вплив агроприйомів на продуктивність сортів сої | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |