Патенти на корисну модель_2021
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2021 by Author "Березницький, Віктор Іванович"
Now showing 1 - 8 of 8
Results Per Page
Sort Options
Item Гідропневматичний висівнии апарат для польових досліджень(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-11-03) Галич, Олександр Анатолійович; Махмудов, Ханлар Зейналович; Аранчій, Валентина Іванівна; Велит, Ірина Анатоліївна; Овчарук, Олена Михайлівна; Якименко, Дмитро Ігорович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Березницький, Віктор Іванович; Безкровний, Олександр Валентинович; Прасолов, Євген ЯковичГідропневматичний висівний апарат для польових досліджень, що містить насіннєвий ящик, в вигляді герметичної напівкруглої ємності зі звуженням до нижньої частини, в яку вертикально вставлений диск з комірками у вигляді ложок, уловлювач, нижня частина якого є висівним вікном, штуцер з зворотнім клапаном, змішувач, у якому вмонтована форсунка, водяний насос, бак з водою, компресор, який відрізняється тим, що ложки з матеріалу з низьким коефіцієнтом тертя (ПВХ, фторопласт) виконані по формі насіння та мають захват висотою 0,7-0,8 його товщини, які закріплені на державках, встановлених на осях під кутом 4-8° до лінії радіуса диска, який обертається з частотою 17-23 с-1, і їх кількість визначає крок посіву, у верхній частині ящика на рухливу державку діє планка, яка повертається на визначений кут і під дією пружини жорсткістю 525600 Н/м займає вихідне положення, та встановлено: кришку з клапаном на бак з водою, повітряний фільтр, кран регулювання подачі повітря з оптимальною швидкістю 5-7 м/с, шинопровід передачі команди, блок керування.Item Спосіб виробництва варено-копчених ковбас(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-08-25) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Юхно, Віктор Миколайович; Березницький, Віктор Іванович; Аранчій, Валентина Іванівна; Золотаренко, Валерія Володимирівна; Костенко, Анастасія Сергіївна; Кодак, Тетяна Степанівна; Мороз, Олег Григорович; Чухліб, Євгеній Володимирович; Тесля, Ірина Євгеніївна; Ляшенко, Валерія Юріївна; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб виробництва варено-копчених ковбас, що передбачає підготування сировини, приготування фаршу в кутері, наповнення оболонок та в'язання батонів, осаджування, варіння, охолодження, копчення, сушіння, який відрізняється тим, що в процесі приготування фаршу вводять культури Staphylococcus xylosus і Lactobacillus sakei при масовому співвідношенні 1:1, в кількості 0,1...0,15 мас. %, а осаджування проводять при 10...15 градусах упродовж 20.24 годин.Item Спосіб виробництва кормової добавки для коней(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-05-12) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Березницький, Євгеній Вікторович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Кузіна, Влада Олександрівна; Стрижак, Анатолій Васильович; Самохатько, Антон Олександрович; Мамотенко, Вікторія Олегівна; Мороз, Олег Григорович; Чухліб, Євгеній Володимирович; Діденко, Яна Вячеславівна; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб виробництва кормової добавки для коней, що включає подрібнення і змішування подрібненої зернової сировини з високими вологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю у кількості 75…85 мас. % і яблучні вичавки у кількості 25…15 мас. % подрібнюють окремо до розміру часток 2…3 мм, далі подрібнене зерно ячменю розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю з яблучними вичавками при масовому співвідношенні 1:1 протягом 155…215 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше ніж на 10±2 °C та подрібнюють до розміру часток 2…3 мм та згодовуванням в раціоні коней протягом 21 дня.Item Спосіб виробництва кормової добавки для коней(2021) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Березницький, Євгеній Вікторович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Кузіна, Влада Олександрівна; Стрижак, Анатолій Васильович; Самохатько, Антон Олександрович; Мамотенко, Вікторія Олегівна; Мороз, Олег Григорович; Чухліб, Євгеній Володимирович; Діденко, Яна Вячеславівна; Прасолов, Євген ЯковичItem Спосіб комплексного використання препаратів бетафін і целобактерин у годівлі свиней(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-05-12) Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Березницький, Віктор Іванович; Мироненко, Олена Іванівна; Сябро, Альона Сергіївна; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Устенко, Андрій Володимирович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Перетятько, Тетяна Миколаївна; Кардаш, Роман Миколайович; Березницький, Євгеній Вікторович; Терещенко, Тетяна Володимирівна; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб комплексного використання препаратів бетафін і целобактерин у годівлі свиней як стимулятора для підвищення продуктивності, який відрізняється тим, що одночасно згодовують в раціоні (ячмінь, овес, горох, пшеничні висівки) препарати бетафін у кількості 0,097 % та целобактерин у кількості 0,098 % в розрахунку на 1 кг маси корму, які включають до складу раціону свиней, що представлений в мас. %: ячмінь 45-48 овес 30-37горох 11-9 пшеничні висівки 9-11 бетафін 0,097-0,097 целобартерин 0,098-0,098 всього: 95,195-105,195.Item Спосіб комплексного використання препаратів Бетафін і Целобактерин у годівлі свиней(2021) Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Березницький, Віктор Іванович; Мироненко, Олена Іванівна; Сябро, Альона Сергіївна; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Устенко, Андрій Володимирович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Перетятько, Тетяна Миколаївна; Кардаш, Роман Миколайович; Березницький, Євгеній Вікторович; Терещенко, Тетяна Володимирівна; Прасолов, Євген ЯковичItem Спосіб оцінки адаптаційної здатності свиней(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-12-29) Усачова, Валентина Євгенівна; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Березницький, Віктор Іванович; Слинько, Віктор Григорович; Аранчій, Валентина Іванівна; Рак, Тетяна Михайлівна; Овчарук, Олена Михайлівна; Якименко, Дмитро Ігорович; Березницький, Євгеній Вікторович; Сябро, Альона Сергіївна; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб оцінки адаптаційної здатності свиней, за яким визначають температуру навколишнього середовища, ректальні температури тіла тварин, який відрізняється тим, що додатково визначають частоту серцевого скорочення з врахуванням оптимальної частоти (140 ударів за хвилину) і ректальну температуру тіла тварин з врахуванням оптимальної (37,8 X) та відхилення від них з розподілом свиней різної адаптаційної здатності по класах розподілу на високу (13,6 і вище), середню (5,7-13,5), низьку (5,6 і нижче) стосовно подальшого використання в стаді, індивідуальну оцінку проводять за формулою: Іа=dTmч/_dty+dRti,j -38,7+SHn/_dl^rч+dHru-140, де Іа - індекс адаптаційної здатності тварин; dTlTlЧ - різниця температури навколишнього середовища вранці і вдень, X; dti-j - різниця температури тіла тварин вранці і вдень, X; dRti, і -38,7 - сумарна різниця між температурою тіла вранці і вдень і оптимальною температурою тіла піддослідних тварин, X; SHrij - середньоденний показник частоти серцевого скорочення, ударів/хв.; dl^rч - різниця між частотою серцевого скорочення вранці і вдень, ударів/хв.; dHri, і-140 - сумарна різниця між частотою серцевого скорочення вранці і вдень і оптимальним показником серцевого скорочення тварин, ударів/хв.Item Установка для передпосівної обробки насіння(2021) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Аранчій, Валентина Іванівна; Галич, Олександр Анатолійович; Якименко, Дмитро Ігорович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Шаферівський, Богдан Сергійович; Прасолов, Євген Якович