Патенти та авторські свідоцтва. Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекції та екології
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекції та екології by Author "Березницький, Віктор Іванович"
Now showing 1 - 5 of 5
Results Per Page
Sort Options
Item Попереджувальний пристрій в обертових механізмах(Український інститут інтелектуальної власності, 2022-03-02) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Канівець, Ірина Михайлівна; Горда, Тетяна Михайлівна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Негребецький, Ігор Станіславович; Канівець, Олександр Васильович; Плита, Марина Олександрівна; Чайка, Юлія Юріївна; Прасолов, Євген Якович1. Попереджувальний пристрій в обертових механізмах, що містить зірочку, муфту, втулку, пружину, клин, який відрізняється тим, що зірочка з’єднана зі шківом "фінішними" напрямними, які з'єднані штифтами зі "стартовими" напрямними та зі ступицею, затиснутою фрикційними накладками, з яких верхню фрикційну накладку притискають до ступиці фланцем та спеціальними шайбами, притисненими пружинами, зв'язаними із верхніми спеціальними шайбами, переміщення яких обмежують гайками, закріпленими на болтах і з'єднаними із зірочкою та шківом, і фланець має отвори круглого перерізу із вмонтованими в нього пробками, контактуючими із пружинами, закріпленими додатковими штифтами. 2. Попереджувальний пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що на торцях болтів прикріплені металеві п'ятки, а їх переміщення фіксують сенсором, під час заклинювання вала виникають гранично допустимі напруги та компенсують тертям між нижньою, верхньою фрикційними накладками, ступицею, шківом та фланцем, а оберти вала зменшують і фіксують сенсором, який зв'язаний із електричним реле, що передає напругу на один кінець електричної котушки і замикає пару контактів між собою та включає електричне коло з електролампою чи світлодіодом і звуковим сигналізатором.Item Спосіб виробництва кормової добавки для коней(2021) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Березницький, Євгеній Вікторович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Кузіна, Влада Олександрівна; Стрижак, Анатолій Васильович; Самохатько, Антон Олександрович; Мамотенко, Вікторія Олегівна; Мороз, Олег Григорович; Чухліб, Євгеній Володимирович; Діденко, Яна Вячеславівна; Прасолов, Євген ЯковичItem Спосіб комплексного використання препаратів Бетафін і Целобактерин у годівлі свиней(2021) Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Березницький, Віктор Іванович; Мироненко, Олена Іванівна; Сябро, Альона Сергіївна; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Устенко, Андрій Володимирович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Перетятько, Тетяна Миколаївна; Кардаш, Роман Миколайович; Березницький, Євгеній Вікторович; Терещенко, Тетяна Володимирівна; Прасолов, Євген ЯковичItem Спосіб приготування настою для соусів до м'яса(Український інститут інтелектуальної власності, 2022-03-02) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Шаферівський, Богдан Сергійович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Литвин, Олександр Юрійович; Фастівець, Анна Віталіївна; Юхно, Віктор Миколайович; Шерстюк, Олена Леонідівна; Безкровний, Олександр Валентинович; Сакун, Ірина Сергіївна; Троян, Дмитро Романович; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб приготування настою для соусів до м'яса із пряно-ароматичних рослин включає доставку, підготовку, сортування, промивку, сушіння, обробку сировини етиловим спиртом. Використовують свіжу квітучу зелень протягом 21…25 год. з моменту збирання, проводять 1,5…4,5 хв. сортування, замочування зелені на 33…47 хв. і дво-, триразове миття проточною водою з душовим ополіскуванням шару зелені товщиною 1,4…4,7 см, видаленням поверхневої води 2,3…3,7 хв. обробкою зелені на трясучці, здрібненням на розмір 0,22…2,55 мм і сушіння сировини повітрям до відносної вологості 4,0…9,0 % при 63…33 °C, з швидкістю подачі зелені 0,35…0,22 м/хв. і з витратою 24000…31000 м3 /год. повітря протягом 3,3…4,7 год. з наступною подвійною обробкою водно-спиртовим розчином при 18…25 °C з дво-, триразовим перемішуванням тривалістю 14…22 хв. в екстракторі з тривалістю процесу настоювання 3,3…4,7 доби після першої обробки і 3,1…4,7 доби після другої обробки та зливанням в ємність готового продукту - настою, через фільтр-пастку протягом 2,3…4,3 год., другої - протягом 3,1…4,7 год., з наступним змішуванням, фільтруванням і завантаженням в ємності для зберігання або для приготування купажного сиропу. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовуються вихідні продукти із шавлії мускатної, монарди лимонної та кіндзи, базиліку звичайного, чаберу садового та лофанту анісового і водно-спиртового розчину 1:35; 1:55; 1:85, а подвійну обробку сировини виконують водно-спиртовим розчином з об'ємною часткою спирту 63…72 % при першій обробці та об'ємною часткою спирту 33…42 % при другій обробці, а також проводять перевірку готового настою на присутність токсичних елементів, миш'яку та важких металів експресметодом.Item Установка для передпосівної обробки насіння(2021) Кузьменко, Лариса Михайлівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Аранчій, Валентина Іванівна; Галич, Олександр Анатолійович; Якименко, Дмитро Ігорович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Шерстюк, Олена Леонідівна; Шаферівський, Богдан Сергійович; Прасолов, Євген Якович