Патенти на корисну модель_2020
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2020 by Author "Бородай, Анжела Борисівна"
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item Склад хліба пшеничного «Calabaza»(2020) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Іванов, Олег МиколайовичСклад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить сік гарбузовий, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 сіль 1,6-1,8 сік гарбузовий решта.Item СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З β-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙ(2020-12-10) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій ВолодимировичItem Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей(Український інститут інтелектуальної власностi, 2020-12-10) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій ВолодимировичСпосіб виробництва пельменів з р-каротином для дітей, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують гарбуз сорту "Ждана" з підвищеним вмістом р-каротину в сирому вигляді, при цьому компоненти основної сировини беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: м'ясо індички 17,0-22,0 м'ясо курки 30,0 овочева добавка 5,0-10,0 борошно пшеничне вищого ґатунку д яйця курячі 2,0 цибуля ріпчаста 2,8 олія рослинна 0,1-0,2, а прянощі та допоміжні матеріали беруть у наступному рецептурному співвідношенні, кг на 100 кг основної сировини: сіль 1,0 цукор 0,15 мускатний горіх мелений 0,15 борошно на підсипку 1,0.