204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" by Subject "виробництво яловичини"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Оцінка господарськи корисних ознак великої рогатої худоби за сучасних технологій виробництва молока та яловичини(2018) Мотрусенко, Богдан ВячеславовичВстановлено, що в умовах даного господарства виробництво продукції тваринництва здійснюють за використання великої рогатої худоби молочних і м’ясних порід, а також помісного молодняка. Дослідженнями встановлено, що корови української червоно-рябої молочної породи за основними показниками продуктивності, крім віку першого осіменіння та отелення, переважали помісних корів, тому при виробництві молока краще використовувати чистопородних корів спеціалізованої молочної породи. Яловичину краще отримувати від помісних тварин походження 50% українська червоно-ряба 50% абердин-ангус та чистопородних тварин абердин-ангуської породи.