204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" by Title
Now showing 1 - 20 of 57
Results Per Page
Sort Options
Item Вдосконалення технології м’яких сирів шляхом збагачення пряно-смаковими добавками(Полтавська державна аграрна академія, 2018) Колєснік, Вячеслав ЛеонідовичУ роботі визначена проблема розвитку галузі виробництва м’яких сирів в Україні. Проаналізовано сучасний стан ринку м’яких сирів в Україні. Представлена удосконалена технологія виробництва сиру Адигейського збагаченого пряно-смаковими добавками. Сир досліджено за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Дослідження показали, що зразки Адигейського сиру з пряно-смаковими добавками відповідають стандарту СОУ 15.5-37-191:2004 та можуть бути впроваджені у промислове виробництво. Вдосконалена технологія сиру Адигейського з пряно-смаковими добавками дозволить урізноманітнити асортимент м’яких сирів, які представлені на ринку України.Item Використання гірчичного білково-вуглеводного комплексу у технології сардельок «Шпикачки» в умовах ФОП «Венгровський В.В.»(2018) Назарчук, Тетяна ДмитрівнаItem Використання пробіотиків у технології твердих сирів з низькою температурою другого нагріву в умовах АТ «Пирятинський сирзавод __(2018) Данилович, Аліна ОлександрівнаItem Використання стартових культур мікроорганізмів у технології сирокопчених ковба(2018) Яценко, Ірина ОлександрівнаItem Дослідження залежності термінів придатності питного молока від різних видів пакування(Полтавська державна аграрна академія, 2018) Михайлик, Анна ВолодимирівнаУ результаті виконаних досліджень та аналізу результатів, БГКП не було виявлено у жодному зразку, ЗМЧ незначно перевищувала норму не більш ніж у 20% зразків після закінчення термінів придатності. Прослідковано залежність якості готового продукту протягом терміну придатності (у день виготовлення) та після його закінчення (ч-з 48 годин). Висунуто припущення про можливість подовження терміну придатності до вживання на 2 доби для окремих видів молока питного.Item Ефективність використання сучасного обладнання для доїння корів в данському фермерському господарстві(2018) Бурик, Владислав ОлександровичВстановлено, що в умовах даного господарства за безпривʼязного утримання корів в спеціалізованому залі краще використовувати доїльну установку «Карусель», яка більш повно відповідає фізіологічним потребам корів, порівняно з установкою «Ялинка». Незалежно від типу доїльної установки, вищий добовий надій був у помісних корів, порівняно із чистопородними. Визнано, що для створення вигідного бізнесу у молочному скотарстві України краще використовувати доїльну установку «Карусель», яка навіть у умовах данського фермерського господарства проявила кращу продуктивність, порівняно з установкою «Ялинка».Item «ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЯЄЧНИХ КРОСІВ ЛОМАНН БРАУН ТА ЛОМАНН ЛСЛ ЛАЙТ У ЗАТ «ПОЛТАВСЬКА ПТАХОФАБРИКА»»(ПДАА, 2018-12) Клочко, ДЕНИС ГЕННАДІЙОВИЧАналіз рівня продуктивності та визначення ефективності використання одного з яєчних кросів Ломанн Браун або Ломанн ЛСЛ Лайт в умовах птахо підприємства.Item «ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ БРОЙЛЕРІВ КРОСУ КОББ-500 У РІЗНІ ПЕРІОДИ РОКУ ТА ПРИ РІЗНИХ РЕЖИМАХ ОСВІТЛЕННЯ У ТОВ «НАШ СТАНДАРТ» КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ»(ПДАА, 2018-12) Томасян Валентина АрамівнаВивчення можливих напрямків оптимізації технологічного процесу вирощування бройлерівItem ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МОЦІОНУ КНУРІВ ПЛІДНИКІВ(2017-04) Сухопар, Інна Валентинівна; Ульянко, Сергій ОлексійовичItem Item Застосування кормових засобів для оптимізації годівлі корів в умовах ВП СТ «Зоря» ТОВ Агрофірма «Хорольська»(ПДАА, 2018-12) Дальченко, Микола ОлександровичПроаналізовано стан скотарства та технологію виробництва молока у ВП СТ «Зоря» ТОВ Агрофірма «Хорольська» і підвищено продуктивність корів шляхом оптимізації їх годівлі за рахунок застосування кормових засобівItem МОЦІОН РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНОРЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ(2018-04) Жук, Віталій ВалерійовичItem Оптимізація використання кормів та підвищення продуктивності дійного стада ТОВ "Агрофірма «Ім. Довженка»" Полтавської області(ПДАА, 2018-12) Стефанцов, Віталій ВолодимировичПроаналізувано технологію годівлі корів в умовах ТОВ "Агрофірма «ім. Довженка»" Шишацького району Полтавської області та запропоновано заходи щодо оптимізації використання кормів у раціонах корівItem Оптимізація виробництва молока в умовах «Промінь - Лан» Глобинського району Полтавської області»(2018) НІМЧЕНКО, Вадим ОлексанровичВ результаті виконаної роботи було встановлено, що у структурі раціонів великої рогатої худоби найбільша питома вага припадає на кукурудзяний силос і сінаж із трав. Однак саме при заготівлі саме цих кормів спостерігається найбільші втрати поживних речовин. Перехід в господарстві на сучасні енерго та ресурсозаощаджуючі технології заготівлі силосу і сінажу, які б забезпечили одержання кормів високої якості й продуктивної дії, при мінімальних втратах основних поживних речовин, є нагальною потребою, бо лише за цією умовою можливе ефективне ведення тваринництва. Рівень рентабельності оптимізоваї технології виробництва молока складає – 33,4 %Item Оптимізація виробництва молока в умовах СГК Дружба(2021) Березницький, Віктор ІвановичItem Оптимізація виробництва солоних сиркових мас в умовах ПП "Білоцерківська агропромислова група"(Полтавська державна аграрна академія, 2018) Крем’янська, Катерина ВіталіївнаЗа результатами досліджень у взятих зразках доведено доцільність використання біологічно активних добавок . Експерементальним шляхом знайдено оптимальну кількість наповнювачів.Item Оптимізація годівлі дійних корів в умовах ПСП «Ковпаківець» с. Мала Рублівка Котелевського району Полтавської області(ПДАА, 2018-12) Скат, Анна ВасилівнаПроаналізовано стан виробництва молока у господарстві ПСП «Ковпаківець» с. Мала Рублівка Котелевського району Полтавської області з урахуванням особливостей господарської діяльності підприємства та умов виробництва. В ході виконання роботи було оптимізовано раціони годівлі дійних корів у господарствіItem Оптимізація гігієнічних параметрів інкубації куриних яєць у Полтавській птахофабриці(Полтавська державна аграрна академія, 2018-12) Шаравара, Денис РомановичВстановлено, що для зростання об’ємів вирощування тваринницької продукції у ПАТ «Полтавська птахофабрика» необхідно розширити мережу повітряно-вентиляційних установок і забезпечувати кондиціювання повітря у пташниках літнього спекотного періоду. З метою знищення мікрофлори застосовувати сучасні засоби дезинфекції: іонізацію повітря спеціальними установками; застосування йодезолю для дезінфекції інкубаційних яєць перед інкубацією.Item Оптимізація раціонів для помісних і чистопородних свиней миргородської породи(2021) Ващенко, Павло Анатолійович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »