Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of DSpace
Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Кафедра харчових технологій
Друковані видання
Browse by Subject
Друковані видання
Permanent URI for this collection
https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/5161
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing Друковані видання by Subject
Browse
Now showing
1 - 20 of 155
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Game meat Ready-to cook Barbecue game meat, Converter
1
Meat, bone paste, rapana seashell, quail eggshell, mussel shell, receipt, boiled sausage, gerodietic nutrition.
1
Pasteurized milk,pasteurization, milk, pipe-in-pipe heat exchanger, heat supply, flowrate, electric heating
1
Rational pH parameters,temperature,duration
1
turkey, market, muscle, diet product, sausages
1
Амарантовий шрот, ліверні ковбаси, біологічна цінність, амінокислотний склад.
1
амінокислоти
1
аромат, субпродукти, гарбуз
1
аспекти дієтичного харчування
1
безпека
1
безпека харчових продуктів
1
бобові культури, технологія, субпродуктові ковбаси
1
борошно бобових культур, мясні напівфабрикати, геродієтичне харчування
1
Біологічна цінність, ліверні ковбаси, рослинний білок, амарантове борошно.
1
біологічно активні речовини
1
біотехнологічні процеси, органолептичні показники якості, поживне середовище, дозрівання, ферментні препарати, епідеміологічна безпечність, мікрофлора продукту
1
бісквітний напівфабрикат
1
варені ковбаси, сосиски, історія, технологія, інновація
1
варені ковбаси, яловичина, свинина, курятина, насичені жирні кислоти, гарбузовий сік, дієтичне харчування.
1
вітаміни
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
»