181 "Харчові технології"
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item Особливості ідентифікації м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування.(2021-12-26) Будник, Ніна Василівна; Лукаш, Аліна ЮріївнаItem Дослідження якості та визначення фальсифікації напівкопчених ковбас вітчизняних виробників(2021-12) Тарасенко, Анастасія ВікторівнаItem ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ І ЖИВЛЕННЯ ТЕЛИЦЬ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНОРЯБОЇ І ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРІД(2010-03) Трончук, Іван Самійлович; Ульянко, Сергій Олексійович; Дев'ятко, Олена СергіївнаItem ПОКРАЩАННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ РАЦІОНІВ СВИНЕЙ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР(2003-06) Поліщук, Анатолій Анатолійович; Ульянко, Сергій ОлексійовичItem ІНТЕНСИВНА ВІДГОДІВЛЯ ХУДОБИ З ИКОРИСТАННЯМ ЖОМУ(2003-02) Трончук, Іван Самійлович; Ульянко, Сергій Олексійович; Лисенко, Микола Васильович