Publication:
Використання конопляного борошна в хлібопеченні

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Для здоров’я сучасної людини одним із вагомих факторів є раціональне та правильне харчування. Результатом сьогоденного розвитку технологій виробництва рафінованих продуктів харчування - це дефіцит потрібних компонентів продуктів споживання, що зазвичай призводить до зниження імунітету організму людини. Тому раціональне та ефективне рішення цієї проблеми харчування є збагачення головних харчових продуктів повсякденного раціону доволі таки дефіцитними нутрієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, ненасиченими жирними кислотами, білками, збалансованими за амінокислотним складом тощо [1].
Description
Бараболя О. В. Використання конопляного борошна в хлібопеченні. Інноваційні т а ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 грудня 2023 року). Полтава, 2023. С. 92–94.
Keywords
Борошно, хлібопечення, конопляне борошно
Citation