Publication: Використання конопляного борошна в хлібопеченні
Loading...
Date
2023
Authors
Бараболя, Ольга Валеріївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Abstract
Для здоров’я сучасної людини одним із вагомих факторів є раціональне та правильне харчування. Результатом сьогоденного розвитку технологій виробництва рафінованих продуктів харчування - це дефіцит потрібних компонентів продуктів споживання, що зазвичай призводить до зниження імунітету організму людини. Тому раціональне та ефективне рішення цієї проблеми харчування є збагачення головних харчових продуктів повсякденного раціону доволі таки дефіцитними нутрієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, ненасиченими жирними кислотами, білками, збалансованими за амінокислотним складом тощо [1].
Description
Keywords
Борошно, хлібопечення, конопляне борошно
Citation
Бараболя О. В. Використання конопляного борошна в хлібопеченні. Інноваційні т а ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 груд. 2023 року). Полтава, 2023. С. 92–94.