Publication: Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки
| dc.contributor.author | Гамрат В.С. | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.description | Гамрат В.С.Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 41 с. | |
| dc.description.abstract | досліджено якісні показники м’яса свиней різних генотипів та фактори, що на них впливають | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18713 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.title | Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки | |
| dc.type | Learning Object | |
| dspace.entity.type | Publication |