Publication:
Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки

dc.contributor.authorГамрат В.С.
dc.date.accessioned2025-04-03T11:11:09Z
dc.date.available2025-04-03T11:11:09Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionГамрат В.С.Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 41 с.
dc.description.abstractдосліджено якісні показники м’яса свиней різних генотипів та фактори, що на них впливають
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18713
dc.language.isouk
dc.titleФормування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Microsoft Word _ ДР_Гамрат_з.pdf
Size:
11.84 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: