Publication:
Основні аспекти формування м’ясної продуктивності свиней

dc.contributor.authorШаферівський, Богдан Сергійович
dc.date.accessioned2025-01-06T12:40:39Z
dc.date.available2025-01-06T12:40:39Z
dc.date.issued2024-12-05
dc.description.abstractНа даний час набуває величезного значення подальше збільшення виробництва і поліпшення якості та безпечності сільськогосподарської продукції. Крім того, в умовах ринкової економіки та Європейських вимог, конкурентоспроможний виробник м’яса свиней мусить постачати на ринок якісну продукцію, що відповідає вимогам європейського законодавства. Проте, саме в контексті даного аспекту, розвиток сучасних технологій зумовлює перед науковцями і практиками низку питань, зокрема: створення стійкої кормової бази із застосуванням інноваційних кормових засобів, поглиблення селекційної роботи з можливістю прогнозування генетичного потенціалу тварин на основі використання ДНК-маркерів, вирішення проблеми етичного або гуманного відношення до свиней.
dc.identifier.citationШанта Е. І., Шаферівський Б. С. Основні аспекти формування м’ясної продуктивності свиней. Актуальні питання технології продукції тваринництва : збірник матеріалів ІХ Всеукр. наук. – практ. інтернет конф., (м. Полтава, 05 грудня 2024 р.) Полтава, 2024. С. 62–64.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17732
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ, м. Полтава
dc.subjectвиробництво
dc.subjectсільськогосподарська продукція
dc.subjectм’ясна продуктивність
dc.subjectсвинарство
dc.subjectпроцеси
dc.subjectжива маса свиней
dc.subjectвідгодівля
dc.titleОсновні аспекти формування м’ясної продуктивності свиней
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Основні аспекти формування м`ясної продуктивності свиней.pdf
Size:
1.91 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: