Publication: Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини
dc.contributor.author | Кузьменко, Лариса Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T12:33:14Z | |
dc.date.available | 2025-01-07T12:33:14Z | |
dc.date.issued | 2024-12-05 | |
dc.description.abstract | Впровадження системи HACCP для виробництва якісного та безпечного молока, а також молочних продуктів, вимагає ретельного контролю за всім технологічним ланцюгом. Це включає етапи життєвого циклу молока: отримання, первинну обробку, зберігання, транспортування, переробку та реалізацію. Отже, забезпечення безпечної і повноцінної молочної сировини є основою для виготовлення високоякісної молочної продукції. | |
dc.identifier.citation | Гришко А. О., Кузьменко Л. М. Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини. Актуальні питання технології продукції тваринництва : збірник матеріалів ІХ Всеукр. наук. – практ. інтернет конф., (м. Полтава, 05 грудня 2024 р.) Полтава, 2024. С. 75-76. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17759 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ, м. Полтава | |
dc.subject | виробництво молока | |
dc.subject | молочна сировина | |
dc.subject | система HACCP | |
dc.subject | технологічні процеси | |
dc.subject | ризики | |
dc.subject | годівля | |
dc.subject | якість | |
dc.title | Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |