Publication:
Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини

dc.contributor.authorКузьменко, Лариса Михайлівна
dc.date.accessioned2025-01-07T12:33:14Z
dc.date.available2025-01-07T12:33:14Z
dc.date.issued2024-12-05
dc.description.abstractВпровадження системи HACCP для виробництва якісного та безпечного молока, а також молочних продуктів, вимагає ретельного контролю за всім технологічним ланцюгом. Це включає етапи життєвого циклу молока: отримання, первинну обробку, зберігання, транспортування, переробку та реалізацію. Отже, забезпечення безпечної і повноцінної молочної сировини є основою для виготовлення високоякісної молочної продукції.
dc.identifier.citationГришко А. О., Кузьменко Л. М. Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини. Актуальні питання технології продукції тваринництва : збірник матеріалів ІХ Всеукр. наук. – практ. інтернет конф., (м. Полтава, 05 грудня 2024 р.) Полтава, 2024. С. 75-76.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17759
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ, м. Полтава
dc.subjectвиробництво молока
dc.subjectмолочна сировина
dc.subjectсистема HACCP
dc.subjectтехнологічні процеси
dc.subjectризики
dc.subjectгодівля
dc.subjectякість
dc.titleОрганізація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Гришко А.О., Кузьменко Л.М..pdf
Size:
471.2 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: