Publication: Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини
Loading...
Date
2024-12-05
Authors
Кузьменко, Лариса Михайлівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ, м. Полтава
Abstract
Впровадження системи HACCP для виробництва якісного та безпечного молока, а також молочних продуктів, вимагає ретельного контролю за всім технологічним ланцюгом. Це включає етапи життєвого циклу молока: отримання, первинну обробку, зберігання, транспортування, переробку та реалізацію. Отже, забезпечення безпечної і повноцінної молочної сировини є основою для виготовлення високоякісної молочної продукції.
Description
Keywords
виробництво молока, молочна сировина, система HACCP, технологічні процеси, ризики, годівля, якість
Citation
Гришко А. О., Кузьменко Л. М. Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини. Актуальні питання технології продукції тваринництва : збірник матеріалів ІХ Всеукр. наук. – практ. інтернет конф., (м. Полтава, 05 грудня 2024 р.) Полтава, 2024. С. 75-76.