Publication: Елементи захисту сої від збудників грибних хвороб
dc.contributor.author | Грицай, Ю. Ю. | |
dc.contributor.author | Поспєлова, Ганна Дмитрівна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-07T07:22:04Z | |
dc.date.available | 2024-11-07T07:22:04Z | |
dc.date.issued | 2024-09-30 | |
dc.description.abstract | Соя належить до найважливіших культур світового землеробства й успішно використовується для вирішення проблеми збільшення виробництва рослинного білка та олії. За багатством і різноманітністю життєво необхідних речовин соя не має собі рівних: у зерні міститься 24-55 % білка, який є досить збалансованим за амінокислотами, необхідними для життя людей і тварин, його перетравність перевищує 90 %, до 14-27 % жиру, 19-36 % вуглеводів, цілий ряд ферментів, вітамінів, мінеральних елементів та інших корисних речовин [1, 5]. | |
dc.identifier.citation | Грицай Ю. Ю., Поспєлова Г. Д. Елементи захисту сої від збудників грибних хвороб. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 73–75. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17618 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Соя | |
dc.subject | грибна хвороба | |
dc.subject | збудник хвороб | |
dc.subject | захист | |
dc.title | Елементи захисту сої від збудників грибних хвороб | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |