Publication:
Елементи захисту сої від збудників грибних хвороб

dc.contributor.authorГрицай, Ю. Ю.
dc.contributor.authorПоспєлова, Ганна Дмитрівна
dc.date.accessioned2024-11-07T07:22:04Z
dc.date.available2024-11-07T07:22:04Z
dc.date.issued2024-09-30
dc.description.abstractСоя належить до найважливіших культур світового землеробства й успішно використовується для вирішення проблеми збільшення виробництва рослинного білка та олії. За багатством і різноманітністю життєво необхідних речовин соя не має собі рівних: у зерні міститься 24-55 % білка, який є досить збалансованим за амінокислотами, необхідними для життя людей і тварин, його перетравність перевищує 90 %, до 14-27 % жиру, 19-36 % вуглеводів, цілий ряд ферментів, вітамінів, мінеральних елементів та інших корисних речовин [1, 5].
dc.identifier.citationГрицай Ю. Ю., Поспєлова Г. Д. Елементи захисту сої від збудників грибних хвороб. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 73–75.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17618
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectСоя
dc.subjectгрибна хвороба
dc.subjectзбудник хвороб
dc.subjectзахист
dc.titleЕлементи захисту сої від збудників грибних хвороб
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Елементи захисту сої.pdf
Size:
891.6 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: