Publication: Експериментальний стенд для досліджень процесу кондуктивного сушіння м’яса
Loading...
Date
2024-12-10
Authors
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Семенов, Анатолій Олексійович
Бичков, Ярослав Михайлович
Пономаренко, Богдан Геннадійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Abstract
Можливість проведення досліджень процесу кондуктивного сушіння харчової сировини, зокрема м’яса, реалізується наявністю експериментального стенду. Із цією метою такий стенд розроблено на кафедрі Механічної та електричної інженерії Інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету (рис.1).
Description
Keywords
Експериментальний стенд, кондуктивне сушіння, сушіння м’яса, дослідження, процес сушіння
Citation
Скрипник В. О., Семенов А. О., Бичков Я. М., Пономаренко Б. Г. Експериментальний стенд для досліджень процесу кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування : матеріали VІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 10 груд. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 181–184.