Publication:
Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення

dc.contributor.authorСкрипник, Вячеслав Олександрович
dc.contributor.authorСеменов, Анатолій Олексійович
dc.contributor.authorБобушко, О. О.
dc.date.accessioned2025-05-29T07:29:04Z
dc.date.available2025-05-29T07:29:04Z
dc.date.issued2025-04-24
dc.description.abstractТермічна обробка є одним з основних етапів виробництва м'ясних посічених виробів, таких як котлети, битки, січеники тощо. Жарення, зокрема двостороннє жарення на контактних поверхнях, є поширеним методом, що забезпечує швидке нагрівання та утворення апетитної підсмаженої кірочки. Однак, ефективність та якість цього процесу значною мірою залежать від інтенсивності та характеру теплопереносу.
dc.identifier.citationСкрипник В., Семенов А., Бобушко О. Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С.57–59.
dc.identifier.isbn978-617-8466-21-3
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18955
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectТеплоперенос
dc.subjectжарення двостороннє
dc.subjectм'ясні посічені вироби
dc.subjectстиснення
dc.titleПередумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
ПЕРЕДУМОВИ ПРОВЕДЕННЯ.pdf
Size:
752.27 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: