Publication: Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення
dc.contributor.author | Скрипник, Вячеслав Олександрович | |
dc.contributor.author | Семенов, Анатолій Олексійович | |
dc.contributor.author | Бобушко, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-29T07:29:04Z | |
dc.date.available | 2025-05-29T07:29:04Z | |
dc.date.issued | 2025-04-24 | |
dc.description.abstract | Термічна обробка є одним з основних етапів виробництва м'ясних посічених виробів, таких як котлети, битки, січеники тощо. Жарення, зокрема двостороннє жарення на контактних поверхнях, є поширеним методом, що забезпечує швидке нагрівання та утворення апетитної підсмаженої кірочки. Однак, ефективність та якість цього процесу значною мірою залежать від інтенсивності та характеру теплопереносу. | |
dc.identifier.citation | Скрипник В., Семенов А., Бобушко О. Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С.57–59. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8466-21-3 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18955 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Теплоперенос | |
dc.subject | жарення двостороннє | |
dc.subject | м'ясні посічені вироби | |
dc.subject | стиснення | |
dc.title | Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |