Publication:
Спосіб виготовлення хліба пшеничного з ламінарією слані

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Authors
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Бараболя, Ольга Валеріївна
Гнуча, Т. Р.
Юхно, Віктор Миколайович
Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Семенов, Анатолій Олексійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Спосіб виготовлення хліба пшеничного, що передбачає підготовку компонентів, замішування тіста, бродіння, формування, дозрівання, випікання, охолодження, який відрізняється тим, що на етапі підготовки компонентів просіюють ламінарії слані за допомогою сита з отворами діаметром 3 мм, а на етапі замішування тіста вносять ламінарії слані, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне 1-го ґатунку 90,2-88,5 дріжджі хлібопекарські 1,80-1,75 сіль кухонна харчова 1,39-1,30 цукор 3,61-3,45 ламінарії слані 3,0-5,0.
Description
Keywords
Хліб, виготовлення хліба, пшеничний хліб, ламінарія слані
Citation
Спосіб виготовлення хліба пшеничного з ламінарією слані : пат. 157210, Україна: МПК (2024.01), A21D 2/00, A23L 7/00, A23L 17/60 (2016.01) / Є. В. Хмельницька, О. В. Бараболя, Т. Р. Гнуча, В. М. Юхно, Н. В. Будник, А. П. Кайнаш, В. М. Шелудько, А. О. Семенов ; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202400293; заявл. 17.01.2024 ; опубл. 18.09.2024, Бюл. № 38. 3 с.