Publication: Прискорення дозрівання плодів помідора їстівного
dc.contributor.author | Юрченко, Світлана Олександрівна | |
dc.contributor.author | Мусієнко, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-09T08:36:42Z | |
dc.date.available | 2025-06-09T08:36:42Z | |
dc.date.issued | 2025-06-09 | |
dc.description | Юрченко С. О. Мусієнко Н. О. Прискорення дозрівання плодів помідора їстівного. Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур : матеріали ІІІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (31 березня 2025 року) / редкол.: М. М. Маренич (відп. ред.) та ін. Полтава : ПДАУ, 2025. С. 122-125. | |
dc.description.abstract | Помідор їстівний (Solanum lycopersicum) є однією з найбільш популярних овочевих культур, яка вирощується в умовах відкритого та закритого ґрунту. У сучасному овочівництві основними завданнями є підвищення врожайності, покращення якості плодів та скорочення термінів достигання. Особливо актуальним це питання стає для вирощування помідорів у закритому ґрунті, де створення оптимальних умов для швидкого дозрівання плодів дозволяє не лише зменшити виробничі витрати, але й забезпечити постачання свіжої продукції протягом усього року | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19026 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Помідор їстівний | |
dc.subject | Solanum lycopersicum | |
dc.subject | прискорення дозрівання плодів помідора їстівного | |
dc.title | Прискорення дозрівання плодів помідора їстівного | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |