Publication:
Прискорення дозрівання плодів помідора їстівного

dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Олександрівна
dc.contributor.authorМусієнко, Н. О.
dc.date.accessioned2025-06-09T08:36:42Z
dc.date.available2025-06-09T08:36:42Z
dc.date.issued2025-06-09
dc.descriptionЮрченко С. О. Мусієнко Н. О. Прискорення дозрівання плодів помідора їстівного. Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур : матеріали ІІІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (31 березня 2025 року) / редкол.: М. М. Маренич (відп. ред.) та ін. Полтава : ПДАУ, 2025. С. 122-125.
dc.description.abstractПомідор їстівний (Solanum lycopersicum) є однією з найбільш популярних овочевих культур, яка вирощується в умовах відкритого та закритого ґрунту. У сучасному овочівництві основними завданнями є підвищення врожайності, покращення якості плодів та скорочення термінів достигання. Особливо актуальним це питання стає для вирощування помідорів у закритому ґрунті, де створення оптимальних умов для швидкого дозрівання плодів дозволяє не лише зменшити виробничі витрати, але й забезпечити постачання свіжої продукції протягом усього року
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19026
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectПомідор їстівний
dc.subjectSolanum lycopersicum
dc.subjectприскорення дозрівання плодів помідора їстівного
dc.titleПрискорення дозрівання плодів помідора їстівного
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Теза 4.pdf
Size:
1.05 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: