Publication:
Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Authors
Поліщук, Анатолій Анатолійович
Усенко, Світлана Олексіївна
Шостя, Анатолій Михайлович
Шаферівський, Богдан Сергійович
Ільченко, Марія Олександрівна
Кузьменко, Лариса Михайлівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Науковий вісник ЛНУВМБ
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Проблеми насичення раціону людини і тварин білком вирішуються в напрямках харчових, медичних, соціально-економічних технологій, які забезпечують належний стан здоров’я, а також тривалість їх життя. Вирішення проблеми нарощування обсягів виробництва та використання білкових ресурсів спрямоване насамперед на забезпечення продовольчої проблеми країни. Це дося- гається збільшенням обє’мів виробництва білкових ресурсів за рахунок рослинної і тваринної сировини. Метою роботи було визначення ефективності впливу екструдованої сої та гороху на обмінні процеси у свиней та якість отриманої свинини.
Description
Keywords
соя, горох, забійні якості, сало, структура раціону, обмінні процеси
Citation
Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини / А. А. Поліщук, Г. О. Бірта, С. О. Усенко та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Т. 26, № 102. 2024. С. 3-8 DOI: 10.32718/nvlvet‐f10201