Publication: Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини
dc.contributor.author | Поліщук, Анатолій Анатолійович | |
dc.contributor.author | Усенко, Світлана Олексіївна | |
dc.contributor.author | Шостя, Анатолій Михайлович | |
dc.contributor.author | Шаферівський, Богдан Сергійович | |
dc.contributor.author | Ільченко, Марія Олександрівна | |
dc.contributor.author | Кузьменко, Лариса Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T07:20:24Z | |
dc.date.available | 2025-02-10T07:20:24Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Проблеми насичення раціону людини і тварин білком вирішуються в напрямках харчових, медичних, соціально-економічних технологій, які забезпечують належний стан здоров’я, а також тривалість їх життя. Вирішення проблеми нарощування обсягів виробництва та використання білкових ресурсів спрямоване насамперед на забезпечення продовольчої проблеми країни. Це дося- гається збільшенням обє’мів виробництва білкових ресурсів за рахунок рослинної і тваринної сировини. Метою роботи було визначення ефективності впливу екструдованої сої та гороху на обмінні процеси у свиней та якість отриманої свинини. | |
dc.identifier.citation | Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини / А. А. Поліщук, Г. О. Бірта, С. О. Усенко та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Т. 26, № 102. 2024. С. 3-8 DOI: 10.32718/nvlvet‐f10201 | |
dc.identifier.other | UDC 636.4.084.421:636.33 | |
dc.identifier.uri | https://nvlvet.com.ua/index.php/food | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18010 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Науковий вісник ЛНУВМБ | |
dc.subject | соя | |
dc.subject | горох | |
dc.subject | забійні якості | |
dc.subject | сало | |
dc.subject | структура раціону | |
dc.subject | обмінні процеси | |
dc.title | Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |