Publication: Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву
Loading...
Date
2023
Authors
Овсій, О. Б.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Abstract
Структурні показники врожаю дають можливість обґрунтувати механізм формування продуктивності культури. В сочевиці основними структурними показниками є кількість бобів, зерен і пагонів, маса 1000 зерен, вага рослин [1].Умови зовнішнього середовища та досліджувані технологічні прийоми вирощування сочевиці суттєво вплинули на генеративні складові структури врожаю культури. Одним з цих показників є кількість бобів на рослині [2].
Description
Keywords
Сочевиця, формування врожаю, норма висіву
Citation
Шакалій С. М., Овсій О. Б. Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листоп. 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 60–63.