Publication: Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Овсій, О. Б. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T12:32:44Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T12:32:44Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description.abstract | Структурні показники врожаю дають можливість обґрунтувати механізм формування продуктивності культури. В сочевиці основними структурними показниками є кількість бобів, зерен і пагонів, маса 1000 зерен, вага рослин [1].Умови зовнішнього середовища та досліджувані технологічні прийоми вирощування сочевиці суттєво вплинули на генеративні складові структури врожаю культури. Одним з цих показників є кількість бобів на рослині [2]. | |
dc.identifier.citation | Шакалій С. М., Овсій О. Б. Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листоп. 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 60–63. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16349 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Сочевиця | |
dc.subject | формування врожаю | |
dc.subject | норма висіву | |
dc.title | Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 9ee050d7-683d-4a04-bec0-96ebcfcc2bad | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 9ee050d7-683d-4a04-bec0-96ebcfcc2bad |