Publication: Якість свинини залежно від вмісту екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів
dc.contributor.author | Усенко, Світлана Олексіївна | |
dc.contributor.author | Шостя, Анатолій Михайлович | |
dc.contributor.author | Кузьменко, Лариса Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T15:53:57Z | |
dc.date.available | 2024-11-25T15:53:57Z | |
dc.date.issued | 2024-10-15 | |
dc.description.abstract | Людство знаходиться в постійному пошуку вирішення проблеми забезпечення населення повноцінними білками, які є основою існування життя на планеті. Це стимулює до збільшення обсягів виробництва білковмісних продуктів – зернових і зернобобових, білково-олійного насіння, яєць, молока та м’яса. При цьому, у виробництві збалансованих за амінокислотним складом продуктів, зокрема м’яса, провідна роль належить зернобобовим культурам –сої та гороху. Це досягається перш за все за рахунок перетворення кормового білка у харчові продукти, що дозволить оперативно і істотно збільшити об’єми виготовленої продукції, забезпечити високу якість м’ясопродуктів та гарантувати економічні переваги. | |
dc.identifier.citation | Усенко С.О., Шостя А. М., Кузьменко Л. М. Якість свинини залежно від вмісту екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Полтава, 15 жовтня 2024 р.). Полтава, 2024. ПДАУ. С. 258-261 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17653 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ, м. Полтава | |
dc.subject | виробництво білковмісних продуктів | |
dc.subject | сировина | |
dc.subject | м’ясо | |
dc.subject | екструдовані зернобобові культури | |
dc.subject | забійні якості у свиней | |
dc.subject | комбікорми | |
dc.title | Якість свинини залежно від вмісту екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |