Publication:
Соя культурна на мікрогрин

dc.contributor.authorБілявська, Людмила Григорівна
dc.contributor.authorДіянова, Анна Олександрівна
dc.contributor.authorБілявський, Юрій Вікторович
dc.date.accessioned2025-05-30T08:49:26Z
dc.date.available2025-05-30T08:49:26Z
dc.date.issued2025-04-30
dc.description.abstractСьогодні, насіння сої культурної (Glycine max (L.) Merrill) має високу цінність та сприяє можливості поширення її використання у харчової промисловості. Соя містить 30-55% білка, 13-26 жиру та 20-32% вуглеводів [1]. Зерно характеризується низьким вмістом холестерину та високим вмістом цінної лінолевої кислоти [2]. Для забезпечення продовольчої незалежності і надійної безпеки населення України, культура та продукти її переробки, мають значний попит.
dc.identifier.citationБілявська Л. Г., Діянова А. О., Білявський Ю. В. Соя культурна на мікрогрин. Інноваційні технології у рослинництві : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. до 115-ої річниці з дня народження д.с.-г.н., проф., член-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки України Кияка Григорія Степановича (м. Дубляни, 30 квіт. 2025 р.). Львів ; Дубляни, 2025. С. 117–118.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18980
dc.language.isouk
dc.subjectСорт
dc.subjectсоя
dc.subjectнапрями використання
dc.subjectкількісні показники
dc.subjectврожайність
dc.subjectвимоги та особливості
dc.subjectмікрогрин
dc.titleСоя культурна на мікрогрин
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Соя культурна на.pdf
Size:
584.45 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: