Publication: Соя культурна на мікрогрин
dc.contributor.author | Білявська, Людмила Григорівна | |
dc.contributor.author | Діянова, Анна Олександрівна | |
dc.contributor.author | Білявський, Юрій Вікторович | |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T08:49:26Z | |
dc.date.available | 2025-05-30T08:49:26Z | |
dc.date.issued | 2025-04-30 | |
dc.description.abstract | Сьогодні, насіння сої культурної (Glycine max (L.) Merrill) має високу цінність та сприяє можливості поширення її використання у харчової промисловості. Соя містить 30-55% білка, 13-26 жиру та 20-32% вуглеводів [1]. Зерно характеризується низьким вмістом холестерину та високим вмістом цінної лінолевої кислоти [2]. Для забезпечення продовольчої незалежності і надійної безпеки населення України, культура та продукти її переробки, мають значний попит. | |
dc.identifier.citation | Білявська Л. Г., Діянова А. О., Білявський Ю. В. Соя культурна на мікрогрин. Інноваційні технології у рослинництві : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. до 115-ої річниці з дня народження д.с.-г.н., проф., член-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки України Кияка Григорія Степановича (м. Дубляни, 30 квіт. 2025 р.). Львів ; Дубляни, 2025. С. 117–118. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18980 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Сорт | |
dc.subject | соя | |
dc.subject | напрями використання | |
dc.subject | кількісні показники | |
dc.subject | врожайність | |
dc.subject | вимоги та особливості | |
dc.subject | мікрогрин | |
dc.title | Соя культурна на мікрогрин | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |