Publication:
Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР

dc.contributor.authorПелихатий Ю.В.
dc.date.accessioned2025-04-03T13:30:10Z
dc.date.available2025-04-03T13:30:10Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionПелихатий Ю.В.Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 52 с.
dc.description.abstractпроаналізувано основні етапи технології виробництва харчових яєць та обґрунтувати процедури контролю небезпечних чинників і коригувальних дій згідно з принципами системи HACCP на ПрАТ «Полтавська птахофабрика»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18714
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ ДР_Пелихатий_бак.pdf
Size:
17 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: