Publication: Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР
dc.contributor.author | Пелихатий Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-03T13:30:10Z | |
dc.date.available | 2025-04-03T13:30:10Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | Пелихатий Ю.В.Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 52 с. | |
dc.description.abstract | проаналізувано основні етапи технології виробництва харчових яєць та обґрунтувати процедури контролю небезпечних чинників і коригувальних дій згідно з принципами системи HACCP на ПрАТ «Полтавська птахофабрика» | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18714 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
- Name:
- Microsoft Word _ ДР_Пелихатий_бак.pdf
- Size:
- 17 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
License bundle
1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
- Name:
- license.txt
- Size:
- 17.09 KB
- Format:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Description: