Publication:
Вплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м’ясні якості свиней

No Thumbnail Available
Date
2025-04-22
Authors
Шаферівський, Богдан Сергійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
РВВ ПДАУ, м. Полтава
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Скорочення попиту на жирну свинину в останні десятиріччя змусило змінити методичні підходи до селекції і побудувати її згідно вимог ринку. При цьому змінилися підходи до годівлі тварин, як вторинного фактору, який обумовлює рівень продуктивності та якість продукції. На даний час актуальною є проблема забезпечення протеїнового живлення тварин та зниження собівартості виробництва свинини. Вибір ефективних і, в той же час, дешевих протеїнових компонентів для раціонів тварин є однією з основ високопродуктивного тваринництва.
Description
Keywords
соняшниковий шрот, кормова цінність, забійні і м’ясні якості свиней, продуктивність, комбікорми
Citation
Шаферівський Б. С., Бузун М. В. Вплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м’ясні якості свиней. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Полтава, 22 квітня 2025 р.) Полтава: РВВ ПДАУ, 2025. С. 67-69.