Publication:
Вплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м’ясні якості свиней

dc.contributor.authorШаферівський, Богдан Сергійович
dc.date.accessioned2025-06-20T12:06:51Z
dc.date.available2025-06-20T12:06:51Z
dc.date.issued2025-04-22
dc.description.abstractСкорочення попиту на жирну свинину в останні десятиріччя змусило змінити методичні підходи до селекції і побудувати її згідно вимог ринку. При цьому змінилися підходи до годівлі тварин, як вторинного фактору, який обумовлює рівень продуктивності та якість продукції. На даний час актуальною є проблема забезпечення протеїнового живлення тварин та зниження собівартості виробництва свинини. Вибір ефективних і, в той же час, дешевих протеїнових компонентів для раціонів тварин є однією з основ високопродуктивного тваринництва.
dc.identifier.citationШаферівський Б. С., Бузун М. В. Вплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м’ясні якості свиней. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Полтава, 22 квітня 2025 р.) Полтава: РВВ ПДАУ, 2025. С. 67-69.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19177
dc.language.isouk
dc.publisherРВВ ПДАУ, м. Полтава
dc.subjectсоняшниковий шрот
dc.subjectкормова цінність
dc.subjectзабійні і м’ясні якості свиней
dc.subjectпродуктивність
dc.subjectкомбікорми
dc.titleВплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м’ясні якості свиней
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Вплив соняшникового шроту в раціоні на забійні та м`ясні якості свиней.pdf
Size:
726.08 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: