Publication:
Аналіз технології сиров'ялених ковбас

dc.contributor.authorВертій В.А.
dc.date.accessioned2025-04-07T16:03:26Z
dc.date.available2025-04-07T16:03:26Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionВертій В.А. Аналіз технології сиров'ялених ковбас: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2023. 71 с.
dc.description.abstractАналіз головних технологічних процесів виготовлення сиров’ялених ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінату.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18744
dc.language.isouk
dc.titleАналіз технології сиров'ялених ковбас
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Вертій В_А.pdf
Size:
20.04 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: