Publication:  Аналіз технології сиров'ялених ковбас
| dc.contributor.author | Вертій, В. А. | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.description | Вертій В.А. Аналіз технології сиров'ялених ковбас: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2023. 71 с. | |
| dc.description.abstract | Аналіз головних технологічних процесів виготовлення сиров’ялених ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінату. | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18744 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.title | Аналіз технології сиров'ялених ковбас | |
| dc.type | Learning Object | |
| dspace.entity.type | Publication |