Publication:
Поширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період

dc.contributor.authorМалина, Г. В.
dc.contributor.authorМалина, В. Г.
dc.date.accessioned2025-01-07T07:31:45Z
dc.date.available2025-01-07T07:31:45Z
dc.date.issued2024-11-26
dc.description.abstractРіпак озимий – дуже високоінтенсивна та рентабельна культура, яка за максимальних вкладень демонструє найбільшу віддачу. Серед олійних культур ріпак займає одне із провідних місць у світі, в Україні за значимістю посідає третє місце. Передумовою зростання та попиту на ріпак у світі є те, що із зростанням населення зростає потреба у продуктах харчування. Насіння сучасних сортів та гібридів ріпаку озимого містить 40-50 % олії. Ріпакова олія характеризується підвищеною біологічною цінністю, є висококалорійною і має велику енерговіддачу.
dc.identifier.citationМалина Г. В., Малина В. Г. Поширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 58–61. DOI: 10.5281/zenodo.14534615
dc.identifier.isbn978-617-8466-00-8
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17742
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectФомоз
dc.subjectріпак
dc.subjectріпак озимий
dc.subjectосінній період
dc.titleПоширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Поширеність та шкідливість фомозу.pdf
Size:
1.44 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: