Publication: Поширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період
dc.contributor.author | Малина, Г. В. | |
dc.contributor.author | Малина, В. Г. | |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T07:31:45Z | |
dc.date.available | 2025-01-07T07:31:45Z | |
dc.date.issued | 2024-11-26 | |
dc.description.abstract | Ріпак озимий – дуже високоінтенсивна та рентабельна культура, яка за максимальних вкладень демонструє найбільшу віддачу. Серед олійних культур ріпак займає одне із провідних місць у світі, в Україні за значимістю посідає третє місце. Передумовою зростання та попиту на ріпак у світі є те, що із зростанням населення зростає потреба у продуктах харчування. Насіння сучасних сортів та гібридів ріпаку озимого містить 40-50 % олії. Ріпакова олія характеризується підвищеною біологічною цінністю, є висококалорійною і має велику енерговіддачу. | |
dc.identifier.citation | Малина Г. В., Малина В. Г. Поширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 58–61. DOI: 10.5281/zenodo.14534615 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8466-00-8 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17742 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Фомоз | |
dc.subject | ріпак | |
dc.subject | ріпак озимий | |
dc.subject | осінній період | |
dc.title | Поширеність та шкідливість фомозу на ріпаку озимому в осінній період | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |