Publication:
Особливості споживання картоплі – реалії світового ринку

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorПрудкий, Т.
dc.date.accessioned2023-11-22T09:26:34Z
dc.date.available2023-11-22T09:26:34Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractБезперечно картоплю (Solanumtubeшsum L.) вважають дуже важливою в харчуванні людей. Картопля - цінна харчова, кормова та технічна культура. На відміну від інших видів культур, вона має широкий спектр використання. Перш за все, вона вважається однією з найважливіших продуктів харчування. Встановлено, що картопля міститься 10-25% крохмалю, включає в себе білок, жир, солі калія, магнія, фосфору, вітаміни А, С, В1, В2, В6, D, РР, Н, Р.З ферментів присутні амілаза, амілосинтелаза, протеаза, каталаза, пероксидаза, єрептаза, фосфорилаза, тирозиназа.
dc.identifier.citationБараболя О. В., Прудкий Т. А. Особливості споживання картоплі – реалії світового ринку. Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : зб. матеріалів VII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 17-18 трав. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 432–434.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15421
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectКартопля
dc.subjectспоживання
dc.subjectсвітовий ринок
dc.subjectраціон
dc.titleОсобливості споживання картоплі – реалії світового ринку
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Збірник 2023 Бараболя - Прудкий.pdf
Size:
472.38 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: