Publication:
Аналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів

dc.contributor.authorСупруненко В.М.
dc.date.accessioned2025-04-07T16:23:12Z
dc.date.available2025-04-07T16:23:12Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionСупруненко В.М. Аналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 58 с.
dc.description.abstractВивчення особливостей технології натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «М’ясокомбінат «Ювілейний».
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18746
dc.language.isouk
dc.titleАналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Супруненко В_М.pdf
Size:
14.7 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: