Publication:
Вивчення технології варених ковбас та сардельок в умовах ФОП Венгровський В.В.

dc.contributor.authorЯременко Максим Миколайович
dc.date.accessioned2025-04-11T11:45:08Z
dc.date.available2025-04-11T11:45:08Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionЯременко М. М. Вивчення технології варених ковбас та сардельок в умовах ФОП Венгровський В.В.: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 85 с.
dc.description.abstractВивчення технології варених ковбас та сардельок
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18802
dc.language.isouk
dc.titleВивчення технології варених ковбас та сардельок в умовах ФОП Венгровський В.В.
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 2 of 2
No Thumbnail Available
Name:
Яременко Максим.pdf
Size:
29.99 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
No Thumbnail Available
Name:
Яременко Максим.pdf
Size:
29.99 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: