Publication:
Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024-04-30
Authors
Горобець, О.
Левченко, Юлія Вікторівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Виробництво цукристих кондитерських виробів забезпечує стрімкий розвиток кондитерської промисловості. Головним питанням сьогодення є збагачення кондитерських виробів компонентами, які володіють високою біологічною цінністю та здатні вплинути на якість кондитерських виробів [1].
Description
Keywords
Енергетичний батончик, війсковослужбовці, кондитерський виріб, технологія виробництва, виробництво цукерок
Citation
Горобець О. М., Левченко Ю. В. Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 30 квіт. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 21–23.