Publication: Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців
dc.contributor.author | Горобець, О. | |
dc.contributor.author | Левченко, Юлія Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2024-09-12T06:22:59Z | |
dc.date.available | 2024-09-12T06:22:59Z | |
dc.date.issued | 2024-04-30 | |
dc.description.abstract | Виробництво цукристих кондитерських виробів забезпечує стрімкий розвиток кондитерської промисловості. Головним питанням сьогодення є збагачення кондитерських виробів компонентами, які володіють високою біологічною цінністю та здатні вплинути на якість кондитерських виробів [1]. | |
dc.identifier.citation | Горобець О. М., Левченко Ю. В. Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 30 квіт. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 21–23. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8231-69-9 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17480 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Енергетичний батончик | |
dc.subject | війсковослужбовці | |
dc.subject | кондитерський виріб | |
dc.subject | технологія виробництва | |
dc.subject | виробництво цукерок | |
dc.title | Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |