Publication:
Основні аспекти щодо вирощування соняшника

dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна
dc.contributor.authorКулик, Є.
dc.date.accessioned2025-02-05T11:48:11Z
dc.date.available2025-02-05T11:48:11Z
dc.date.issued2024-11-28
dc.description.abstractБезпека харчових продуктів для кожної країни забезпечується наданням доступності екологічно безпечної та доступної категорії продуктів. Серед важливих продуктів харчування людини вони є цінним полівітамінним продуктом для харчової та фармацевтичної промисловості завдяки вмісту ефективних біологічно активних органічних компонентів і мінеральних речовин [1].
dc.identifier.citationШакалій С. М., Кулик Є. І. Основні аспекти щодо вирощування соняшника. Актуальні напрями та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали III міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 28 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 124–126.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17894
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectСоняшник
dc.subjectвирощування
dc.subjectгрунт
dc.subjectгустота
dc.titleОсновні аспекти щодо вирощування соняшника
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Основні аспекти щодо.pdf
Size:
430.55 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: