Publication:
Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення

dc.contributor.authorСкрипник, Вячеслав Олександрович
dc.contributor.authorСеменов, Анатолій Олексійович
dc.contributor.authorПередерій, Р.
dc.date.accessioned2025-05-29T07:25:08Z
dc.date.available2025-05-29T07:25:08Z
dc.date.issued2025-04-24
dc.description.abstractУ роботі розглядаються потенційні можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час процесу жарення. Проаналізовано вплив механічного стискання на фізико-хімічні властивості м'яса, зокрема на його ніжність, вологоутримання, теплопередачу та загальну якість готового продукту. Досліджено існуючі технології обробки м'яса, що включають механічний вплив, та їх вплив на кінцевий результат теплової обробки.
dc.identifier.citationСкрипник В., Семенов А., Передерій Р. Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 42–46.
dc.identifier.isbn978-617-8466-21-3
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18954
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectКондуктивне жарення
dc.subjectм'ясо
dc.subjectяловичина
dc.subjectпоперемінне стиснення
dc.titleМожливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Можливості використання.pdf
Size:
766.76 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: