Publication:
Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення

No Thumbnail Available
Date
2025-04-24
Authors
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Семенов, Анатолій Олексійович
Передерій, Р.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
У роботі розглядаються потенційні можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час процесу жарення. Проаналізовано вплив механічного стискання на фізико-хімічні властивості м'яса, зокрема на його ніжність, вологоутримання, теплопередачу та загальну якість готового продукту. Досліджено існуючі технології обробки м'яса, що включають механічний вплив, та їх вплив на кінцевий результат теплової обробки.
Description
Keywords
Кондуктивне жарення, м'ясо, яловичина, поперемінне стиснення
Citation
Скрипник В., Семенов А., Передерій Р. Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 42–46.