Publication: Чина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування
dc.contributor.author | Баган, Алла Василівна | |
dc.contributor.author | Дорошенко, Є. | |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T12:19:18Z | |
dc.date.available | 2025-01-07T12:19:18Z | |
dc.date.issued | 2024-11-26 | |
dc.description.abstract | Вирощування чини спрямоване на харчові, технологічні та кормові цілі. Значна кількість сортів чини містить велику кількість білку порівняно з горохом та сочевицею – від 23 до 34 %. Проте, за смаковими якостями та здатністю розварюватися чина поступається цим культурам. Насіння чини широко використовується для виготовлення казеїну, також воно є цінним концентрованим кормом. | |
dc.identifier.citation | Баган А. В., Дорошенко Є. С. Чина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 134–135. DOI: 10.5281/zenodo.14534615 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8466-00-8 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17754 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Чина | |
dc.subject | вирощування | |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | насіння | |
dc.title | Чина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |