Publication:
Чина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування

dc.contributor.authorБаган, Алла Василівна
dc.contributor.authorДорошенко, Є.
dc.date.accessioned2025-01-07T12:19:18Z
dc.date.available2025-01-07T12:19:18Z
dc.date.issued2024-11-26
dc.description.abstractВирощування чини спрямоване на харчові, технологічні та кормові цілі. Значна кількість сортів чини містить велику кількість білку порівняно з горохом та сочевицею – від 23 до 34 %. Проте, за смаковими якостями та здатністю розварюватися чина поступається цим культурам. Насіння чини широко використовується для виготовлення казеїну, також воно є цінним концентрованим кормом.
dc.identifier.citationБаган А. В., Дорошенко Є. С. Чина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 134–135. DOI: 10.5281/zenodo.14534615
dc.identifier.isbn978-617-8466-00-8
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17754
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectЧина
dc.subjectвирощування
dc.subjectсорт
dc.subjectнасіння
dc.titleЧина: господарське значення культури, особливості та перспективи вирощування
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Чина господарське значення.pdf
Size:
1.57 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: