Publication:
Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»

dc.contributor.authorСНИТКА АНЖЕЛА ОЛЕГІВНА
dc.date.accessioned2025-04-04T07:50:15Z
dc.date.available2025-04-04T07:50:15Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionСНИТКА А. О. Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022.69 с.
dc.description.abstractаналіз технології кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18729
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ Снитка А.О.pdf
Size:
18.02 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: