Publication: Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»
dc.contributor.author | СНИТКА АНЖЕЛА ОЛЕГІВНА | |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T07:50:15Z | |
dc.date.available | 2025-04-04T07:50:15Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | СНИТКА А. О. Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022.69 с. | |
dc.description.abstract | аналіз технології кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група» | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18729 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група» | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |