Publication:
Чинники формування якості зерна пшениці озимої

dc.contributor.authorКриворучко, Людмила Михайлівна
dc.contributor.authorСіренко, М.
dc.date.accessioned2025-05-26T07:16:01Z
dc.date.available2025-05-26T07:16:01Z
dc.date.issued2025-03-31
dc.description.abstractОтримання високоякісного зерна – основна мета будь-якого господарства. Незважаючи на постійний інтерес до підвищення врожайності, якісні показники залишаються ключовими для реалізації та подальшої переробки продукції. Зосереджуючись лише на врожайності, слід розуміти, що жоден високий урожай не має значення без відповідної якості для харчових і кормових потреб.
dc.identifier.citationКриворучко Л. М., Сіренко М. Чинники формування якості зерна пшениці озимої. Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 31 берез. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 68–69.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18932
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectПшениця озима
dc.subjectзерно
dc.subjectякість
dc.subjectформування якості
dc.titleЧинники формування якості зерна пшениці озимої
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Чинники формування якості.pdf
Size:
1.05 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: